From Victim to Master

Docent: Hanna Kok (Zuid-Afrika)

 

Data:  (volgen)

 

 

Locatie: ZELF! – Edisonlaan 28a, Bleiswijk

Parkeren: Marconistraat 5 bij A. Vollebregt vorkheftrucs (in de vakken)

 

Kosten: € 425,- inclusief app en in het Nederlands vertaalde manual

Inschrijven: www.z-11.nl

Merel Slotboom

Brain Gym: From Victim to Master (van slachtoffer tot baas over je leven)

Hanna Kok komt speciaal naar Nederland om voor de allereerste keer hier haar Brain Gym cursus “From Victim to Master!” te geven. Met behulp van 6 Brain Gym oefeningen en een aantal meditaties ruim je trauma's op die jou het gevoel gaven slachtoffer van een situatie of het leven te zijn.

 

Stress maakt dat je immuunsysteem onderdrukt wordt, dus als je onverwerkte trauma's hebt dan ben je vaker ziek en als dat lang aanhoudt, dan kun je chronisch ziek raken, down, vermoeid, angstig of leerproblemen hebben.

 

Deze training is voor eenieder die zich hierin herkent en voor hulpverleners als therapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers die deze doelgroep begeleiden. Na de training heb je handvatten om blokkades op te ruimen en tools om grip op je leven te krijgen.

Hanna heeft een mooie app ontwikkeld die je bij de cursus cadeau krijgt, zodat jij zelf je grip kunt behouden na de training. Kom zelf en neem je partner, vriendin of collega mee. Mail hierover naar merel@movimento.nl en je krijgt beide korting.

 

Inschrijven: https://www.supersaas.com/schedule/movimento_/From_Victim_to_Master

 

Om alvast kennis te maken met Hanna, kun je komen naar de workshop op dinsdagavond 21 mei van 19-22 uur. Deze heeft als thema: “Irritatie is een cadeau!” Zie de website voor meer informatie en inschrijven: www.z-11.nl/events

 

https://youtu.be/dfqfKT0_aDo

Vooropleiding

Voor deze training is geen voorkennis nodig, alleen de wil om iets te veranderen in de leven.

Ontwikkeld door Hanna Kok

Hanna begeleidt thuis in Zuid-Afrika vele slachtoffers van misdrijven in de townships en ze is international faculty member en internationaal trainer van het hele Brain Gym curriculum.

© Brain Gym® Nederland     Brain Gym is een geregistreerd handelsmerk door Brain Gym ® International Foundation, Ventura, CA, USA

  • White Facebook Icon