Cursus Brain Gym® 201 in 2020

Instructeur: Vinciane Schoenmaeckers

Data: informatie volgt  

Locatie: Ede

Inschrijven: info@braingym-ki.nl

Wat zijn mijn sterke kanten bij het leren? Waarom loopt het soms mis?

Deze cursus geeft zicht op persoonlijke leerstrategieën en op mogelijke oorzaken van leermoeilijkheden.

 

Je leert een “Brein Organisatie Profiel” opmaken voor jezelf en voor anderen. Meestal is de handvoorkeur tamelijk duidelijk. Maar hoe zit het met mijn oogvoorkeur en oorvoorkeur, mijn brein- en beenvoorkeur? Een Brein Organisatie Profiel toont onze voorkeuren en de implicaties voor lezen, schrijven, rekenen, geheugen, motivatie, hoe je omgaat met anderen, andere activiteiten, …

Je leert je talenten en je uitdagingen kennen door uit te zoeken hoe je lichaam zich organiseert in verschillende leersituaties.

In deze cursus krijg je meer uitleg over de achtergrond over Brain Gym®. Deze cursus helpt je om je leerlingen (en jezelf) beter te begrijpen. Je krijgt inzicht in leerhoudingen, waardoor je sneller kort op de bal kan spelen als er zich problemen voordoen.

 

Het is onze ervaring dat het opstellen van een Brein Organisatie Profiel en het uitleggen ervan aan ouders en het kind zelf, inzicht en begrip verschaft bij beiden.

 

Vooropleiding 

Brain Gym® 1.01

 

Brain Gym® 2.01 wordt ook aangeraden voor het volgen van “De 7 dimensies van Intelligentie 3.01” (= Edu-K in Depth, gevorderde cursus van de Educatieve Kinesiologie).

© Brain Gym® Nederland     Brain Gym is een geregistreerd handelsmerk door Brain Gym ® International Foundation, Ventura, CA, USA

  • White Facebook Icon